Alflutop romania


tratament cu artroză vanga glucozamină și condroitină în farmacii

Doze şi mod de administrare Adulţi Administrarea se face prin injectare profund intramuscular a 1 ml soluţie injectabilă o fiolă ALFLUTOP — soluţie injectabilă zilnic, timp de 3 săptămâni.

Ultimele teste clinice recomandă injecţii intraarticulare în articulaţiile afectate câte ml fiole ALFLUTOP — soluţie injectabilă din 3 în 3 zile, 5 administrări sub strictă supraveghere medicală.

Cumpara de minim lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit! Administrarea se face prin injectare profund intramuscular 1 ml 1 fiola zilnic, timp de 3 saptamâni. Ultimele teste clinice recomanda injectii intraarticulare în articulatiile afectate, câte ml fiole din 3 în 3 zile, 5 administrari, sub stricta supraveghere medicala. Tratamentul se repeta la 6 luni. Compozitie si Mod de Prezentare Continand la 1ml de solutie 10 mg concentrat bioactiv :aminoacizi, peptide cu masa moleculara mica, mucopolizaharide, oligoelemente: Na, K, Ca, Mg, Fe, Cu, Zn.

Cura se poate repeta după luni, la indicaţiile alflutop romania. Contraindicaţii Hipersensibilitate la oricare dintre componenţii produsului.

articulații care doare osteoartrita tratamentului articulațiilor cotului

Supradozaj Nu au fost raportate cazuri de supradozaj. Atenţionări şi precauţii speciale Produsul se va administra cu prudenţă în boli autoimune poliartrita reumatoidă, spondilita anchilopoetică, lupus eritematos, sclerodermiesub strictă supraveghere medicală. Interacţiuni cu alte produse medicamentoase, alte interacţiuni Nu este cazul.

articulația din degetul mic doare boli metabolice ale articulațiilor

Deoarece nu a fost stabilită siguranţa administrării la gravide şi la mame care alăptează se recomandă a se evita administrarea produsului la aceste paciente. Efecte asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje Este posibil ca ALFLUTOP — soluţie injectabilă să influenţeze capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Reacţii adverse Ocazional pot apare creşteri ale tensiunii arteriale şi dureri în articulaţiile injectate care, însă, nu necesită întreruperea tratamentului.

uneori dureri de sold dureri de unguent în articulația șoldului

Informatii suplimentare.