Articulatia mainii


Comanda instant - Orteza pentru articulatia mainii cu atela metalica Email Sunt de acord cu termenii si conditiile magazinului.

Despre durerile articulare

Orteza pentru articulatia mainii cu atela metalica Orteza pentru articulatia mainii cu atela metalica Este recomandata in : sindromul de tunel carpian,chist sinovial, tenosinovita, entorse, luxatii, dupa indepartarea aparatului gipsat, imobilizarea incheieturii mainii dupa traumatisme, stabilizarea articulatiei, imobilizarea partiala in cazul traumatismelor la nivelul mainii si degetelor, posturare in paralizii centrale.

Pentru a comanda marimea articulatia mainii se masoara circumferinta incheieturii mainii.

articulatia mainii

Tip : Stanga sau Dreapta. Nu afecteaza mobilitatea celorlalte degete. Orteza usoara ce confera o senzatie placuta articulatia mainii materialului din care este confectionata, bumbac elastic, permeabil, special conceput pentru sustinerea optima a incheieturii, care permite circulatia aerului.

articulatia mainii

Presiunea este ajustabila individual. Sistem de inchidere: cu banda velcro scai.

articulatia mainii

Atela: da. Produsul nu este rezistent la caldura, isi va pierde caracteristicile in urma expunerii la temperatura inalta. Acest produs poate fi utilizat doar in scopul pentru care a fost produs si nu poate fi combinat cu utilizarea altor produse.

Orteza lunga cu atela pentru articulatia mainii - ARH19 Marca Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de lei.

Daca sunteti alergic la latex si cauciuc va rugam sa verificati materialul din care este realizat. Daca produsul contine unul din materialele la care sunteti alergic, va rugam sa purtati lenjerie de corp din bumbac pentru a absorbi umezeala.

articulatia mainii

Spalati produsul manual la temperatura de 30 de grade Celsius. Dupa spalare va rugam sa uscati bine produsul inainte de a fi utlizat.

articulatia mainii

Asigurati-va ca produsul corespunde marimii dvs.