Articulatii cilindrica


Alimentatia in guta

Descarca fisa tehnica a produsului. Articulatii de capat-intretinere Articulatii de capat sunt formate dintr-un capat in forma de ochi si un trunchi. Acestea alcatuiesc o carcasa ce poate acomoda articulatii sferice standard.

artroza a 2 a etapă a articulației genunchiului artroza tratament inflamator

Ca regula, articulatiile de capat pot fi cu filet tija stanga sau dreapta exterior tip tata sau interior tip mama. Articulatiile de capat ce necesita intetinere au suprafata de contact confectionata din otel-pe-otel sau otel-pe-bronz.

tratarea nămolului pentru artroza articulației șoldului artrita 3 grade a articulației gleznei

Ambele tipuri de suprafete au articulatii cilindrica de relubrifieri la intervale constante de timp. Articulatiile de capat cu suprafata de contact din otel-pe-otel sunt intarite, fosfatate si tratate cu un lubrifiant special.

proprietăți de condroitină și glucozamină preparate ale articulațiilor piciorului

Acestea sunt foarte rezistente la uzura si se preteaza pentru aplicatii unde trebuiesc preluate sarcini ridicate ce actioneaza din directii altenante. Articulatiile de capat cu suprafata de contact din otel-pe-bronz dispun de un inel interior intarit si placat cu crom si un inel exterior din bronz.

Articulatia cilindrica plana Articulatia cilindrica plana Atunci cand solidul rigid este strapuns de un ax cilindric cu sectiune circulara astfel ca solidul sa se poata roti in jurul acestui ax, se spune ca solidul are articulatie cilindrica. Solidul rigid mai are un singur grad de libertate, rotatie in jurul axului cilindrului. Si in acest caz articulatia poate sa fie stransa sau cu joc. Exista mai multe categorii de articulatii cilindrice: - articulatia cilindrica aplicata unui corp solicitat de forte coplanare, continute intr-un plan normal pe axa cilindrului de articulatie articulatie planacum este cazul preselor cu genunchi, culbutorilor mecanismelor de distributie ale motoarelor cu articulatii cilindrica interni, etc. In acest caz articulatia cilindrica fig.

Acestea se preteaza pentru aplicatiile unde lubrifierea este deficitara.