Bieleta directie. Set Reparatie Bieleta De Directie Pentru Autovehicule


  • Еще несколько метров, и он оказался словно висящим в воздухе без видимой опоры.
  • Set Reparatie Bieleta De Directie Auto » Pret de la Lei » AutoAtu
  • Bieleta directie - Prinde reducerile ShopMania!

Acest articol sau această secțiune nu este în formatul standard. Ștergeți eticheta la încheierea standardizării. Acest articol bieleta directie această secțiune are bibliografia incompletă sau inexistentă.

Puteți contribui prin adăugarea de referințe în vederea susținerii bibliografice a afirmațiilor pe care le conține. Bieleta de direcție este o bară metalică echipată de obicei cu un capăt oscilant, făcând parte din ansamblul de direcție al unui vehicul.

bieleta directie articulațiile doare la 45 de ani

Asigură legătura între caseta de direcție a vehiculului și capătul de bară pivotant. În general, un vehicul are două bielete de direcție - una spre roata viratoare din stânga, alta spre roata viratoare din dreapta. Unul din capetele bieleta directie de direcție este prevăzut cu filet exterior sau interior, iar celălalt capăt cu o articulație sferică.

bieleta directie simptomele bolilor articulare tratament

Odată cu apariția unei uzuri vizibile la articulația sferică, se recomandă înlocuirea bieletei respective. Neînlocuirea imediată a bieletei de direcție uzate poate duce la separarea celor două piese mobile[ necesită citare ], având ca efect pierderea controlului vehiculului în mers prin răsucirea bruscă a roții aferente bieletei defecte.

  • Dictionar piese auto Bieleta: Ce este bieleta de directie si ce face?
  • Oferte speciale la bieleta directie / cap de bara intra si vezi pe i-cazari.ro
  • Bieleta Directie - i-cazari.ro

În cazul deformării bieletei de direcție în urma unui accident, înlocuirea acesteia este recomandată. De asemenea, neînlocuirea bieletelor deformate ori uzate duce la deteriorarea geometriei roților viratoare, având ca efect o uzură prematură a anvelopelor apariția unor zgomote neplăcute la trecerea roților peste denivelări și pierderea preciziei direcției în viraje.

bieleta directie boli articulare ale încheieturii