Ovo articulatii


ovo articulatii preparate pentru refacerea articulațiilor și ligamentelor

OVO flex — inovatie in abordarea bolilor osteo-articulare! Aplicatii: Boli articulare inflamatorii artrite, ovo articulatii, policondrite….

Oase si procese degenerative ale articulatiilor osteoartrite, osteoporoze… Regenerarea tesuturilor conective tendoane, ligamente post-operator Anti-aging asupra parului, unghiilor si pielii.

Efecte asupra articulatiilor: Ingredientul patentat din OVO flexOvomet a fost administrat in timpul unui studiu clinic intr-o clinica din Logrono, Spania, Los Manzanos — specializata in recuperarea articulatiilor in urma traumatismelor si arata ca un grup de pacienti ce sufereau de osteoartrite cu dureri severe au utilizat cate 1 capsula de mg Ovomet pe zi fara alt tratament anti-inflamator sau analgesic.

Pacientii raspunzand la tratament cu imbunatatiri evidente intre 10 si 20 de zile si niciunul nu a avut efecte secundare la tratament.

ovo articulatii tratamentul artrozei de șold 2 3 grade

OVO flex are efect anti-inflamator, imbunatateste mobilitatea si reduce rigiditatea articulatiilor, ajuta la mentinerea structurii articulatiilor, tendoanelor si ligamentelorprevine deteriorarea articulatiilor si ajuta la formarea lichidului sinovian in mod natural. Efecte asupra pielii: Studiile in vitro au demonstrat ca membrana de ou in prezenta fibroblastelormareste sintetizarea colagenului in piele. Imbunatateste hidratarea tenului si pielii corpului Imbunatateste albirea tenului.

ovo articulatii artrită avansată la genunchi