Proenzi cremă, Proenzi® ArthroStop® cremă


Recenzii Proprietăți:Conține o combinație unică de trei substanțe - glucozamin, boswellia și MSM pentru protecția și regenerarea articulațiilor.

proenzi cremă dimexid în tratamentul articulațiilor

Proenzi ArthroStop cremă este un produs destinat zonelor articulare dureroase ale persoanelor suferinde de artroză. Substanțele active ale produsului pătrund rapid prin piele și acționează prompt la nivel local, intensificând circulația sângelui în zonele articulare dureroase.

proenzi cremă umflarea articulațiilor picioarelor Preț

Boswellia Serrată are efecte antiinflamatorii, contribuind la scăderea înțepenirii articulațiilor. MSM este o substanță importantă pentru sinteza colagenului și formarea oaselor și cartilajelor, cu influență pozitivă asupra pielii, părului, unghiilor și țesuturilor moi.

Metil-salicilatul e o substanță care pătrunde foarte repede în piele și este un excelent antireumatic. Mentolul, camforul și uleiurile eterice ajută la activarea circulației sângelui în zonele dureroase.

proenzi cremă ambulanță la domiciliu pentru dureri articulare

Ingrediente:Glucozamin sulfat, metilsulfonilmetan MSMextract de Boswellia Serrată, ulei de în Linum Ussitatissimumulei de ienupăr Juniperus Communisulei proenzi cremă eucalipt Eucalyptus Globulesmetil salicilat, mentol, camforMod de utilizare:De câteva ori pe zi, folosiți Proenzi ArthroStop cremă masând cu mișcări circulare zonele articulare afectate. Precauții:A nu se folosi pentru uz intern!

proenzi cremă bursită și artroză a genunchiului

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se feri de îngheţ.

proenzi cremă celadrin farmacia catena pret

Prezentare ml Rating.