Supramax fiole


supramax fiole creak în articulațiile tratamentului umerilor

Alti clienti au cumparat si Acidul hialuronic, cea mai importanta componenta a substantei sinoviale din articulatii, are rol de hidratare si lubrifiere a tesuturilor, iar vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului. Colagenul asigura peptidele pentru biosinteza supramax fiole, confera forta, rezistenta, flexibilitatea si suportul pentru tesuturi conjunctive, ligamente, tendoane, oase, piele si alte parti ale corpului.

supramax fiole unguent pt entorse

Vitamina C contribuie la formarea naturala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, ligamentelor, dintilor, gingiilor, vaselor de sange si a pielii.

Biotina contribuie la mentinerea sanatatii pielii, parului, a membranelor mucoasei si la intretinerea metabolismului energetic normal. Indicatii Sanatatea si functionarea sistemului osos si muscular; Protejeaza articulatiile; Contribuie la formarea normala a colagenului.

supramax fiole unguente pentru osteochondroza inferioară a spatelui

Mod de administrare: A se agita flaconul inainte de a se consuma solutia gata preparata. Ingrediente: 12 g peptide din colagen hidrolizat de origine bovina20 mg acid hialuronic, 12 mg vitamina C si 50 mcg biotina.

supramax fiole de ce rănesc articulațiile coatelor și degetelor

Informatii suplimentare.